Адвокати поділились відгуками від тренінгу правового супроводу волонтерської діяльності, що відбувся у м. Кропивницький
Про особливості правового супроводу волонтерської діяльності, соціальні гарантії та захист волонтерів, а також найбільш поширені помилки, які виникають при провадженні волонтерської діяльності дізналися адвокати під час тематичного тренінгу, що відбувся у м. Кропивницький
Гретченко Лариса
09.05.2024

Про особливості правового супроводу волонтерської діяльності, соціальні гарантії та захист волонтерів, а також найбільш поширені помилки, які виникають при провадженні волонтерської діяльності дізналися адвокати під час тематичного тренінгу, що відбувся у м. Кропивницький. https://tinyurl.com/2e4kntmd

Захід викликав в учасників неабияке задоволення від пройденого навчання, палких фахових дискусій та опрацювання свіжої судової практики, про що свідчать позитивні відгуки та враження адвокатів від участі у тренінгу.

За словами учасниці Людмили Язан тренінг проведено на високому професійному рівні, подача інформації була структурованою та легкою в сприйнятті. Адвокат відзначила практичну доречність поєднання базової інформації про волонтерство із правозастосуванням, наведена тренером судова практика – свіжа та актуальна.

Адвокат Валерій Микитенко висловив вдячність організаторам за змістовний тренінг, участь в якому дала можливість зрозуміти практичні аспекти волонтерської діяльності, відмінність благодійної та гуманітарної допомоги, нюанси їх документального підтвердження, що має важливе доказове значення в судових провадженнях.

«Гарний тренінг, теми розкриті на 100%. Особливу увагу приділяли практичним кейсам, що допоможе в подальшій роботі адвоката при здійсненні правового супроводу волонтерської діяльності» – переконана адвокат Наталія Цуцман.

«Насправді було дуже цікаво та актуально, доступно та послідовно! Особливо сподобалась свіжа актуальна практика!» – поділилася враженнями від участі адвокат Анна Ковальова.

«Дуже цікавий, лаконічний, практичний та змістовний тренінг, в якому окреслено питання волонтерської діяльності у галузі цивільного, кримінального та адміністративного права. Дякую лектору за професіоналізм викладення матеріалу та діалог з аудиторією» –  прокоментував захід адвокат Сергій Ципа.

 Разом зі словами подяки організаторам та тренеру, адвокат Юлія Головченко схарактеризувала тренінг «Правовий супровід волонтерської діяльності: тенденції судової практики» як цікавий, наповнений та структурований.

«Тема дуже актуальна та необхідна на теперішній час. Очікування від тренінгу досягнуті на 100 %, готова застосовувати набуті знання на практиці.  До зустрічі на майбутніх тренінгах, впевнена, що не на менш цікавих!» – запевнила учасниця.

У схвальному відгуку про тренінг учасниця Алла Кошеленко відзначила майстерність тренера та важливість переданого учасникам професійного досвіду.

«Час пролетів непомітно, чекаю на наступні заходи з підвищення кваліфікації!” –  додала адвокат.

«Хочу щиро вам подякувати за змістовний, якісний матеріал, корисні поради та плідне спілкування! Тема вказаного тренінгу дуже актуальна та важлива в умовах сьогодення. Мною отримано багато інформації та знань. Головне   судової практики! Перемоги й миру всім нам!  – підтримала думку колег про практичність заходу адвокат Олена Могильна у своєму відгуку.