Добірка кінострічок для перегляду на вихідних
Огляди
26.07.2024

Яка вона модель щасливої сім’ї? На перший погляд, може здатися, що перед Вами зразкова сімейна пара, успішні чоловік і дружина, усміхнені діти, та за завісою ідилічності ховаються зрада, розчарування, відчай та несподівані злочини.

Сьогодні підготували для Вас добірку серіалів, які розповідають про гучні розслідування та психологію стосунків.

Презумпція невинуватості (2024)

Расті Сабіч працює окружним прокурором у Чикаго. Попри те, що має дружину, чоловік заводить таємний роман зі своєю колегою, Каролін Полхемус. Його життя перевертається з ніг на голову, коли до прокуратури надходить справа про жахливе вбивство Каролін, і Расті доручають його розслідування. Намагаючись зберегти в таємниці специфіку своїх стосунків із жертвою, щоб врятувати свій шлюб, Расті лише посилює становище і незабаром стає головним підозрюваним у вбивстві.

Сходи (2022)

У грудні 2001-го року Майкл Петерсон, амбітний політик та письменник із Північної Кароліни, знаходить свою дружину Кетлін мертвою біля сходів у їхньому будинку та викликає поліцію. Коли в сімейному будинку збираються діти від першого шлюбу, щоб провести Кетлін в останню путь, у них починають виникати серйозні сумніви щодо обставин смерті жінки. Незабаром Майкл стає єдиним підозрюваним у скоєнні вбивства своєї дружини, і починається виснажлива судова тяганина. Протягом 16 років Майкл веде відчайдушну боротьбу, намагаючись довести, що він не вбивав дружину.

Знищення (2020)

Головна героїня, щаслива в шлюбі психоаналітик Грейс Фрейзер, живе в Нью-Йорку разом зі своєю успішною родиною. Незабаром має вийти її перша книга з порадами жінкам, як довіряти своїй інтуїції та робити висновки про чоловіків із першого погляду. Якось за дивних обставин Грейс знайомиться з такою собі Еленою, чиє тіло незабаром виявляє поліція. В убивстві підозрюють психоаналітика, в якої зненацька зникає й її чоловік, Джонатан.